Extra dag gesloten op woensdag 27 november

Op woensdag 27 november zijn wij een extra dag gesloten.

Telefoon storing

Op dit moment is er storing bij onze telefoon provider waardoor wij niet bereikbaar zijn. 99% van al uw vragen vindt U bij de tips, reglementtarieven en openingstijden.

Wij verwachten vanaf maandag 26 augustus weer telefonisch bereikbaar te zijn.

Gezocht: horeca medewerker.

Voor onze horeca zijn wij op zoek naar medewerkers die ons team komend seizoen komen versterken. Dit zal zijn voor de periode van medio mei/juni tot en met augustus/september. Wij zoeken:

Medewerkers voor horeca die tussen de 17 en 21 jaar oud zijn, en bereid zijn alle voorkomende werkzaamheden te verrichten.  Affiniteit met vissen is niet nodig.

Ben jij, of ken jij iemand die aan bovenstaande eisen voldoet en die beschikbaar is op zaterdagen/schoolvakanties of eventueel op vrije dagen door de week, wil werken in een jong, gezellig en enthousiast team? Stuur dan je motivatie naar vijver@karper-vijver.nl t.a.v. Laurens de Keizer of neem telefonisch contact op voor meer informatie via 0183-501372.

Gebruik van lokvoer

Om de kwaliteit van ons visbestand beter te kunnen waarborgen mag met ingang van 2019 alleen nog bijgevoerd worden met Visvijver de Biesbosch Voerpellets. De voerpellets zijn in het restaurant verkrijgbaar in onder andere 6mm en 8mm en kosten € 6,50 per zak.

Voerpellets die niet bij ons gekocht zijn, mogen dus niet meer worden gebruikt om bij te voeren.

Wij voeren deze regel in, omdat wij afgelopen seizoen geconstateerd hebben dat er klanten zijn die met een slechte kwaliteit voer vissen, met grondstoffen die te slecht verteren door de vis of ongezond kunnen zijn voor de vis. Wij willen uitsluitend het beste voor onze vissen, waardoor wij een selectie gemaakt hebben van de beste voersoorten die op dit moment op de markt te koop zijn.

Wij willen er samen met onze klanten voor zorgen dat onze vissen gezond blijven!

 

 

 

Nieuwe karper uitzet op vijver 2

Afgelopen winter hebben wij op vijver 2 weer extra karpers uitgezet van circa 10 tot 15 kg per stuk.

Nieuwe grote steuren in lake 1, 2 en 4

Eind september hebben wij in onze adventure lakes 1, 2 en 4 weer sensationele nieuwe steuren uitgezet, de “transmontanus”, ook wel de witte steur genoemd. Een mooie donkere vis met een witte buik. De vissen hebben gewichten tussen de ca 15 en 30kg per stuk en zijn flink sterk! De steuren worden al met regelmaat gevangen!

 

Eerste vangst foto’s:

Nieuwe Avonturen Vijver (Adventure Lake 2) !

Vanaf heden is vijver 2 onze nieuwe avonturen vijver. Op deze vijver hebben wij vandaag een schitterende mix van donkere Russische steuren, Siberische en diamant steuren uitgezet. Wij beschikken nu over 4 avonturen vijvers.

Het visbestand op vijver 2 bestaat nu uit verschillende soorten karpers, steuren en zeelt.

 

Nachtvissen

Ook dit jaar wordt er bij Visvijver de Biesbosch weer nachtvissen georganiseerd. Meer informatie is hier te vinden.

Gezocht: horeca medewerker.

Voor onze horeca zijn wij op zoek naar medewerkers die ons team komend seizoen komen versterken. Dit zal zijn voor de periode van medio april tot en met september. Wij zoeken:

Medewerkers voor horeca die tussen de 17 en 21 jaar oud zijn, en bereid zijn alle voorkomende werkzaamheden te verrichten.  Affiniteit met vissen is niet noodzakelijk.

Ben jij, of ken jij iemand die aan bovenstaande eisen voldoet en die beschikbaar is op zaterdagen/schoolvakanties of eventueel op vrije dagen door de week, wil werken in een jong, gezellig en enthousiast team? Stuur dan je motivatie naar vijver@karper-vijver.nl t.a.v. Laurens de Keizer of neem telefonisch contact op voor meer informatie via 0183-501372.

met ingang van maandag 30 april zijn wij weer op maandag geopend.

Met ingang van maandag 30 april zijn wij weer op maandag geopend. De maandag openstellen is gedurende de maanden mei, juni, juli en augustus. Vanaf september zijn weer wij op maandag gesloten.

Kijk voor actuele openingstijden hier.