Update openingstijden 2024: Open vanaf 29 maart 2024.

Hierbij delen we mede dat we dit jaar later open gaan. Initieel was de planning dat we weer open zouden gaan op woensdag 1 maart 2024. Door aanhoudende regenval en de natte winter lopen we helaas achter met onderhoudswerkzaamheden. Omdat het tot eind februari ook regenachtig blijft hebben we besloten de opening op te schuiven naar vrijdag 29 maart 2024 (goede vrijdag), zodat er in het lange paasweekend weer lekker gevist kan worden.

Daarnaast komen er binnenkort weer prachtige nieuwe vissen. Zo snel ze arriveren zullen we mooie foto’s plaatsen.

Karperuitzet vijver 3 en 5

Op vijvers 3 en 5 hebben we een lading nieuwe karpers uitgezet van ca 4 kg per stuk. Weer een prachtige aanvulling op ons mooie visbestand.

Vijver 2, 3 en 4 zijn vanaf zaterdag 11 maart ook weer bevisbaar

De onderhoudswerkzaamheden aan de oevers van vijvers 2, 3 en 4 zijn voldoende ver afgerond, om er weer aan te kunnen vissen.

Vanaf zaterdag 11 maart kan er weer op alle vijvers gevist worden.

Woensdag 1 maart gaan we weer open.

Woensdag 1 maart gaan we weer open en start het nieuwe visseizoen. De vissen zijn al goed actief dus we verwachten weer goede vangsten. Deze week kan gevist worden op vijvers 1 en 5.
Door het slechte weer afgelopen winter zijn onderhoudswerkzaamheden aan de oevers van vijvers 2, 3 en 4 nog niet afgerond. We verwachten deze binnen ca een week ook gereed hebben en dan kan ook weer aan vijvers 2, 3 en 4 gevist worden.

Vanaf september open volgens de najaar tijden

Vanaf september zijn wij weer op maandag gesloten. Dit houdt in, dat we vanaf september geopend zijn op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.
Zie ook onze openingstijden.

Uitzet mega meervallen.

Versoepeling Coronaregels

De corona regels zijn gelukkig weer versoepeld. Voor details van het reglement zie hier.

Toeschouwers mogen weer meekomen.  Toeschouwers moeten echter wel achter de visser plaatsnemen en niet aan de oever, deze is namelijk alleen voor de vissers.

 

 

Uitzet MEGA steuren en nieuwe avonturen vijver!

Op Adventure Lake 1, 2 & 4 hebben we nieuwe mega Witte Steuren (Transmontanus) uitgezet. Enorme vissen zwaarder dan 40KG per stuk.
Daarnaast hebben we nu een nieuwe avonturen vijver erbij! In vijver 3 is het visbestand aangevuld met Diamantsteuren van ca 110 tot 140 cm, waardoor we nu een mooie mix hebben van karpers en steuren!
Een schitterende aanvulling op ons fantastische visbestand.
Wil jij deze vissen vangen? Kom dan snel vissen!

Vanaf 2 maart gaan we weer open. Tevens verscherpte Corona regels.

Het nieuwe visseizoen gaat weer van start. Na drie maanden van wintersluiting en onderhoud gaan we vanaf dinsdag 2 maart weer open!

Omdat de Corona nog niet voorbij is, zijn de corona regels weer aangescherpt. Voor de details verwijzen wij naar het reglement.

Update corona regels 19-11-20

De corona regels zijn weer iets versoepeld: Er mag weer met 4 personen tegelijk de vijver op worden gegaan (was 2).

Voor een overzicht van alle regels klik hier: